Skip to main content

Rijnmond Marathons gaat op reis naar de marathon van St. Pete in Florida

Heeft u vragen over één van onze toekomstige reizen? Stel deze a.u.b. via een email. In verband met onze reis naar de marathon van St. Pete en de aansluitende cruise zijn wij telefonisch moeilijk bereikbaar. Bedankt voor uw begrip.

Marathon van New York 2024

IMG 20231105 WA0229De alsmaar groeiende Rijnmond Marathons community gaat ook in 2024 weer naar de marathon van New York. Onze informatiebijeenkomsten en gezamenlijke trainingen zijn een belangrijk aspect van ons volledige programma. Zie de activiteitenkalender voor de data. Spreekt u dit aan en wilt u hier onderdeel van zijn? Klik dan op de button hiernaast om in de wereld van Rijnmond Marathons te stappen en mee te gaan naar New York. Na aanmelding onvangt u een e-mail waarmee u de aanmelding kan bevestigen. Hierna heeft u toegang tot de New York aanbieding op deze site. 

Update 16 FEBRUARI:

Er is nog plaats op de 7-daagse reis met een non-stop vlucht van United Airlines en op de 7-daagse reis met Aer Lingus waarbij de Amerikaanse immigratieprocedure reeds op de luchthaven van Dublin zal plaatsvinden. Dit scheelt enorm veel tijd bij binnenkomst in de USA. Het vertrek is op woensdag 30 oktober. Gaat u liever iets langer? Dan kan de 7-daagse reis per dag verlengd worden. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen op 010-2179920 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.