Skip to main content

New York 2024

Onlangs vond de eerste New York bijeenkomst plaats in het Novotel Brainpark te Rotterdam. Het enthousiasme van zowel lopers als supporters was aanstekelijk. De presentatie was in handen van Gert van ’t Hof en uit eigen ervaring nam hij de deelnemers mee op reis. Ook andere begeleiders kwamen aan het woord. De kleding kon worden gepast en daar werd gretig gebruik van gemaakt. De voorpret is bij iedereen een niveau gestegen. Hopelijk blijven de lopers fit de komende tijd, want na de zomervakantie gaat de trainingsarbeid omhoog. Wij verheugen ons enorm op de drie gezamenlijke trainingen en wensen iedereen een mooie zomer! Heeft u zin om in 2025 die geweldige marathon van New York te lopen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marathon van New York 2024

De alsmaar groeiende Rijnmond Marathons community gaat ook in 2024 weer naar de marathon van New York. Onze informatiebijeenkomsten en gezamenlijke trainingen zijn een belangrijk aspect van ons volledige programma. Zie de activiteitenkalender voor de data. Spreekt u dit aan en wilt u hier onderdeel van zijn? Klik dan op de button hiernaast om in de wereld van Rijnmond Marathons te stappen en mee te gaan naar New York. Na aanmelding onvangt u een e-mail waarmee u de aanmelding kan bevestigen. Hierna heeft u toegang tot de New York aanbieding op deze site.  Update 6 MAART: ER IS NOG PLAATS!Er is nog plaats op de 7-daagse reis met een non-stop vlucht van United Airlines en op de 7-daagse reis met Aer Lingus waarbij de Amerikaanse immigratieprocedure reeds op de luchthaven van Dublin zal plaatsvinden. Dit scheelt enorm veel tijd bij binnenkomst in de USA. Het vertrek is op woensdag 30 oktober. Gaat u liever iets langer? Dan kan de 7-daagse reis per dag verlengd worden. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen op 010-2179920 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga met ons mee naar New York in 2024!

 

De ongeveer twee miljoen toeschouwers langs het parcours schreeuwen werkelijk de longen uit het lijf. Dat maakt de marathon in New York een marathon die u nooit zal vergeten. Al die sportgekke Amerikanen juichen niet alleen voor de top 10 lopers maar ook voor alle anderen. Dát maakt deze marathon zo bijzonder.

Zin om dit te beleven? Bel of mail gerust naar 010-2179920 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie weet staat u volgend jaar, luisterend naar Frank Sinatra, aan de voet van de Verrazzano Narrows Bridge te wachten op het startschot.

DSC03406